Projekt - Mårslet

Et skræddersyet boligprojekt, som giver boligen et elegant og stilrent design. Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

GarderobeDesign + funktion

En flot og elegant løsning til en helvægs garderobe, hvor design og funktion er i højsæddet. Garderoben har fokus på at skabe rummelighed med de mange overskabe og højskabe, hvor der bliver god plads til tøj og diverse. Møblet er skræddersyet præcis til endevæggen, i limineret MDF, hvor der er tilføjet et tyk stykke kantbånd for at dække MDF kernen. For at give møblet et eklusivt udseende er det pulverlakeret for at gøre det ekstra lækkert. Du kan ikke finde en bedre løsning.

ReolStilrent + Rummelighed

En skræddersyet reol er den helt perfekte løsning, hvor du kan få de rum og hylder som præcis opfylder dine behov. Denne reol har en unik løsning, hvor der er alt fra glaslåger til indbygget bænk. Bænken er lavet i massivt træ, for at give et robust og naturligt udseende, med resten af reolen lavet i MDF i højeste kvaliet.

Bad og toiletDiskret + Rene linjer

Til badeværelset er der lavet to elegante men diskrete møbler. Her er funktion i højfokus hvor det handler om at skabe plads, i et rum som ofte har et meget begrænset areal. Vores lækre og naturelige fingertappede skuffer, er i den højeste kvalietet, og giver rummelighed til både tandbørsten, håndklæder, mm. For at fuldende designet, er der lavet et højskab uden låger, for at give plads til alle de andre produkter, som skal være nem at komme til.

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Snedkerløsninger på specialbestilling

Produkterne fremstilles af By Oak i Aalborg efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme for indretningen. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere træmøbler i din indretning. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser for opbevaringsmuligheder, stil og design.

Hos By Oak tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede træmøbler. På den måde har vores erfarne snedkere bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig i realiseringen af dine boligdrømme.

Vi producere alt lige fra garderobe og reol til snedkerkøkken, så vi er sikker på vi kan finde den rette snedkerløsning til dig.

  • ^Skræddersyet til kundens hjem
  • ^Sparring, rådgivning og vejledning
  • ^Alt er på mål

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

9 + 9 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket