Projekt - Mårslet

Et skræddersyet boligprojekt, som giver boligen et elegant og stilrent design. Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

snedkerløsninger DSC3687 1 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

GarderobeDesign + funktion

En flot og elegant løsning til en helvægs garderobe, hvor design og funktion er i højsæddet. Garderoben har fokus på at skabe rummelighed med de mange overskabe og højskabe, hvor der bliver god plads til tøj og diverse. Møblet er skræddersyet præcis til endevæggen, i limineret MDF, hvor der er tilføjet et tyk stykke kantbånd for at dække MDF kernen. For at give møblet et eklusivt udseende er det pulverlakeret for at gøre det ekstra lækkert. Du kan ikke finde en bedre løsning.

snedkerløsninger Frame22 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

ReolStilrent + Rummelighed

En skræddersyet reol er den helt perfekte løsning, hvor du kan få de rum og hylder som præcis opfylder dine behov. Denne reol har en unik løsning, hvor der er alt fra glaslåger til indbygget bænk. Bænken er lavet i massivt træ, for at give et robust og naturligt udseende, med resten af reolen lavet i MDF i højeste kvaliet.

snedkerløsninger Frame3 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger DSC3781 1 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger DSC3574 HDR 1 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

BadmøblerDiskret + Rene linjer

Til badeværelset er der lavet to elegante men diskrete møbler. Her er funktion i højfokus hvor det handler om at skabe plads, i et rum som ofte har et meget begrænset areal. Vores lækre og naturelige fingertappede skuffer, er i den højeste kvalietet, og giver rummelighed til både tandbørsten, håndklæder, mm. For at fuldende designet, er der lavet et højskab uden låger, for at give plads til alle de andre produkter, som skal være nem at komme til.

snedkerløsninger Frame22 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner

snedkerløsninger byoak floating static4 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger garderobe forside2 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger floatgarderobe1 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

Snedkerløsninger på specialbestilling

Hvis du søger en professionel snedker, der kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, er By Oak et godt valg. Vi fremstiller snedkerløsninger i træ efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere vores snedkerløsninger i dit hjem.

Derudover tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede snedkerløsninger. På den måde kan vores erfarne snedkere hjælpe dig med at skabe de helt rette snedkerløsninger til din bolig. Vi producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken, så vi er sikre på, at vi kan finde den rette løsning til dine behov.

Der er tre gode grunde til at vælge By Oak som dit snedkerfirma:

  • ^Fremstiller snedkerløsninger efter specifikke mål.
  • ^Producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken.
  • ^Tilbyder sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design.

Brug for en pris?

Ønsker du et tilbud eller pris på din løsning?

Kontakt By Oak i dag for at komme godt igang!

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

kontakt@byoak.dk

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Brug for en pris?

Ønsker du et tilbud eller pris på din løsning?

Kontakt By Oak i dag for at komme godt igang!

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

kontakt@byoak.dk

TLF: +4581722400

CVR: 39357291