Købsprocessen hos By Oak

RÅT. PERSONLIGT. UNIKT

Første Kontakt

Du har taget kontakt til By Oak fordi du har til tanken om at få udviklet et nyt boligprojekt eller sidder inde med en idé som du gerne vil have gjort til virkelighed.

Her vil vi sammen finde frem til hvordan dit næste projekt kan blive som du går og drømmer om, men samtidig også får den kvalitet som vi hos By Oak er så stolte af.

Uforpligtende tilbud

Baseret på det projekt som du har beskrevet til By Oak, vil vi udvikle et uforpligtende tilbud til dig, for at skabe en idé om hvad dit boligprojekt ville komme til at koste. Dette vil ofte være en ca. pris hvor vi beregner på de informationer som vi har fået.

Den endelig pris kan ofte variere pga. brug af andet materiale, tilføjelser osv. Dette sker selvfølig kun efter kundens anvisning.

Tegning og booking

Hvis du takker ja til tilbuddet, vil By Oak nu starte på tegningerne af dit boligprojekt. For at få booket en tid og fastlåst dit projekt i vores kalender, vil der blive anmodet om 10% af projektets pris. Dette beløb fratrækkes ved levering af projekt.

Påbegyndelse af projekt

Projektet vil ikke blive startet før en tegning er blevet godkendt af kunden, og de rigtige mål er blevet leveret eller målt op.

Før vi starter med større projektet vil der blive anmodet om 50% af projektets pris.

Hvis projektets pris er under 35.000,- betales hele beløbet før start.

Hvis du har ændringer, efter projekt-start, bedes du tage direkte kontakt til By Oak angående din ordre. Vi kan dog ikke garantere at disse ændringer vil kunne udføres uden ekstra omkostninger.

Afslutning og levering

Når projektet er færdigt vil der blive sendt en endelig faktura hvor de resterende 40% skal betales.

Når denne betaling er gennemført, vil levering af dit nye fantastiske boligprojekt blive afsendt.

Det er muligt at få levering med fragtfirma eller afhente projektet selv i vores værksted.

Vi står selvfølgelig altid klar til at besvare spørgsmål og give anvisning ved opsætning af projekt. Husk at By Oak også laver montering, dette har dog ekstra omkostninger og er ikke inkluderet som standard i tilbud.

Snedkerløsninger på specialbestilling

Produkterne fremstilles af By Oak i Aalborg efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme for indretningen. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere træmøbler i din indretning. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser for opbevaringsmuligheder, stil og design.

Hos By Oak tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede træmøbler. På den måde har vores erfarne snedkere bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig i realiseringen af dine boligdrømme.

Vi producere alt lige fra garderobe og reol til snedkerkøkken, så vi er sikker på vi kan finde den rette snedkerløsning til dig.

  • ^Skræddersyet til kundens hjem
  • ^Sparring, rådgivning og vejledning
  • ^Alt er på mål

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

4 + 9 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket