Snedkerkøkken

Hjemmets samlingspunkt og husets hjerte

Hos By Oak er vi vilde med gennemførte løsninger. Vi er specialister i at udarbejde forskellige skræddersyede løsninger for hjertet af dit hjem. Vores projekter tager altid højde for kundens specifikke ønsker om et snedkerlavet køkken og samtidig vil det komplimenterer dit hjem.

Her under kan du se nogle af de snedkerkøkkener som vi har arbejdet med.

Kvalietets løsninger til dit snedkerkøkken fra Quooker

Med et skræddersyet snedkerkøkken fra By Oak, får du et køkken som er unikt og i høj kvalitet. Derfor tilbyder vi også tilkøb af vandhaner fra Quooker, hvor du har kogende vand og bobler tilgængelig lige ved fingerspidserne.

Fuldend dit snedkerkøkken med en løsning fra Quooker, vi sørger for alt til dit projekt.

Snedker Projekter

Samarbejdspartner

Snedkerløsninger på specialbestilling

Produkterne fremstilles af By Oak i Aalborg efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme for indretningen. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere træmøbler i din indretning. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser for opbevaringsmuligheder, stil og design.

Hos By Oak tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede træmøbler. På den måde har vores erfarne snedkere bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig i realiseringen af dine boligdrømme.

Vi producere alt lige fra garderobe og reol til snedkerkøkken, så vi er sikker på vi kan finde den rette snedkerløsning til dig.

  • ^Skræddersyet til kundens hjem
  • ^Sparring, rådgivning og vejledning
  • ^Alt er på mål

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

13 + 9 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket