Om By Oak

En duft af savsmuld, lyden af industrielt maskineri og en travl atmosfære. Hos By Oak kommer kunderne først, og så længe vi har travlt med ordrer, der skal laves, er det her, vi bruger vores tid. Vi brænder for at lave bæredygtige kvalitetsprodukter, og det essentielt for os, at produktionen forbliver lokal og autentisk.

Vores Værdier

Sparring & rådgivning

Når man skal havde lavet et større boligprojekt, kan det virke som en meget uoverskuelig opgave.  Hvem, hvad, hvor og hvornår kan dækker over mange af de spøgsmål man kan have inden man starter med at designe og bygge.

Hos By Oak designer vi sammen din nye boligløsning, hvor vi sørger for at alt det funktionelle og visuelle. Samtidig vil vi sammen danne en rødtråd så din nye snedkerløsning passer perfekt ind til dit hjem.

Alt på mål

Vi laver højkvalitets møbler i alle vinkler, former, mål og nuancer, og kan derfor altid finde den rette løsning til dit hjem. Alt er lavet præcis efter dine boligdrømme.

Det Gode Håndværk

Skræddersyet dansk håndværk i høj kvalitet til hele huset. Vi danner sammen den røde tråd igennem hele din bolig med unikke snedkerløsninger.

Kunde oplevelsen

At handle hos By Oak skal være en god oplevelse hele vejen igennem. Derfor går vi meget op i at yde en god kundeservice. Hos os snakker du med den samme person hele vejen igennem forløbet, fra du vælger et produkt til det er leveret.

Bæredygtighed

For os, i By Oak, er det essentielt at tænke bæredygtigt. At bruge genbrugsmaterialer er en af de simpleste former for bæredygtighed. Når vi anvender genbrugsmaterialer, kræver det et enormt forarbejde, fordi genbrugstræ har en patina, vi altid forsøger at bevare.

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

11 + 10 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Photo by Michal Biernat on Unsplash

Photo by Scott Graham on Unsplash

Photo by Sven Mieke on Unsplash

Photo by Milan Popovic on Unsplash