Kontakt By Oak

Din nye Garderobe

Hos By Oak er vi dedikerede til at hjælpe dig med at skabe opbevaringsløsninger som passer perfekt til dit hjem. Vi er erfarne snedkere, der leverer til hele landet, og vores mission er at levere kvalitetsarbejde, der matcher dine ønsker og behov.

Vi laver alle former for garderober

Din nye Garderobe

Hos By Oak er vi dedikerede til at hjælpe dig med at skabe opbevaringsløsninger som passer perfekt til dit hjem. Vi er erfarne snedkere, der leverer til hele landet, og vores mission er at levere kvalitetsarbejde, der matcher dine ønsker og behov.

Vi laver alle former for garderober

Kontakt By Oak

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Hos By Oak stræber vi efter at levere snedkerløsninger af højeste kvalitet og med en pålidelig service. Derfor har vi valgt at samarbejde med nogle af de bedste og mest erfarne leverandører i branchen. Vores samarbejdspartnere er udvalgt med omhu for at sikre, at hvert eneste boligprojekt, vi gennemfører, lever op til vores strenge kvalitetskrav. Deres ekspertise og pålidelighed går hånd i hånd med vores egen, så du kan være sikker på, at dit boligprojekt bliver skræddersyet til perfektion

Alle typer garderober

Vores erfarne snedker tager sig tid til at forstå dine ønsker og krav, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dit rum, stil og budget. Vi tror på, at god kommunikation er nøglen til at skabe den perfekte garderobe, og vores team vil arbejde tæt sammen med dig gennem hele processen.

Vi er stolte af vores håndværk og bruger kun de bedste materialer og teknikker for at skabe en garderobe, der er både funktionel og stilfuld. Vi tager ansvar for hele projektet, fra planlægning til levering, og sikrer, at resultatet lever op til dine forventninger.

Lad os hjælpe dig med at skabe den garderobe, du altid har drømt om. Kontakt os i dag, og lad os skræddersy den perfekte garderobe til dig og dit hjem.

Skab plads i dit hjem

Når der skal være plads til det hele

By Oak kan designe lige præcis den garderobe som du vil have. Både med højskabe til opbevaring af varme vinterklæder, eller fingertappede samlede skuffer som giver plads til huer, vanter samt andre mindre beklædninger.

Det er kun din fantasi der sætter grænser for din nye garderobe.

Se flere af vores garderober

Vores Serviceydelser

Vi tilbyder en bred vifte af snedker ydelser til vores kunder. Vi har erfarne snedkere, der kan håndtere alt fra design og planlægning til produktion og installation af snedkerløsninger.

Design & planlægning

Vi hjælper med at omsætte dine idéer og ønsker til færdige tegninger og design, så du kan se det endelige resultat inden produktionen starter.

Alt på mål

Alle vores løsninger produceres på mål, så det passer perfekt til dit hjem.

Produktion

Vi har vores egen produktion af snedkerkøkkener, hvilket sikrer høj kvalitet og præcision i produktionen af dit boligprojekt

Rådgivning & Vejledning

Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så du kan føle dig tryg og sikker i din beslutning om at vælge os som dit snedkerfirma.

Skræddersyet løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker.

Levering tili hele Danmark

Vi leverer til hele Danmark, så uanset hvor i landet du bor, kan vi hjælpe dig med dit boligprojekt

Købsprocessen
Kom i mål med dit boligprojekt

Snedker Projekter

Samarbejdspartner

Snedkerløsninger på specialbestilling

Hvis du søger en professionel snedker, der kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, er By Oak et godt valg. Vi fremstiller snedkerløsninger i træ efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere vores snedkerløsninger i dit hjem.

Derudover tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede snedkerløsninger. På den måde kan vores erfarne snedkere hjælpe dig med at skabe de helt rette snedkerløsninger til din bolig. Vi producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken, så vi er sikre på, at vi kan finde den rette løsning til dine behov.

Der er tre gode grunde til at vælge By Oak som dit snedkerfirma:

  • ^Fremstiller snedkerløsninger efter specifikke mål.
  • ^Producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken.
  • ^Tilbyder sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design.

Få et uforpligtende tilbud

Vores erfarne team er klar til at hjælpe med at imødekomme dine ønsker. Skriv til os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Kontakt By Oak

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

kontakt@byoak.dk

TLF: +4581722400

CVR: 39357291