Projekt - Gl. Skagen

Et skræddersyet boligprojekt fyldt med snedkerløsninger, som giver boligen et elegant og stilrent design.
Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

SnedkerkøkkenDesign + funktion

Et flot, stilrent og elegant snedkerkøkken, som har både design og funktion i højsædet. Køkkenøen danner en god balance mellem køkken og stuen, og derved, skaber en ro og sammenfletning af hele rummet. Den store smukke vask, sætter også sit præg på dette snedkerkøkken, hvor bordpladen er detsignet til at flugte med kanten af håndvasken.

GarderobeSystem + orden

Entrén er ofte et rum hvor det er svært at finde plads, hvis man ikke har en god opbevaringsløsning. Denne flotte entréløsning, har plads til det hele.

Vores rustikke fingertappede skuffer i eg, skaber et flot sammenspil med det elegante udvendige design. Med en snedkerentré som denne, vil der være plads til sko, jakker og meget mere.

OpbevaringDiskret + Rene linjer

Hvis der er behov for ekstra opbevaring, men det stadig skal spille ind til resten af husets design, er en mindre opbevaringsløsning helt perfekt. Dette møbel holder det pæne hvide design udvendig, med rustikke fingertappede skuffer indvendigt.

Hos By Oak tror vi på at det altid er muligt at finde en snedkerløsning som passer ind til hjemmet, både store som små.

SoveværelseRummligt + Funktionelt

Det er altid dejligt med god plads, specielt i soveværelset. Med denne løsning bliver det overordnet design holdt ved lige, samtidig med at der bliver plads til opbevaring.

Møblet giver masser plads med fingertappedeskuffer og bøjlestang til hele garderobe.

 

BadmøblerStilrent + Rene linjer

Til badeværelserne er der lavet to elegante men diskrete møbler. Her er funktion i højfokus hvor det handler om at skabe plads, i et rum som ofte har et meget begrænset areal. Vores lækre og naturelige fingertappede skuffer, er i den højeste kvalietet, og giver rummelighed til både tandbørsten, håndklæder, mm.

 

 

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Samarbejdspartner

Snedkerløsninger på specialbestilling

Produkterne fremstilles af By Oak i Aalborg efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme for indretningen. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere træmøbler i din indretning. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser for opbevaringsmuligheder, stil og design.

Hos By Oak tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede træmøbler. På den måde har vores erfarne snedkere bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig i realiseringen af dine boligdrømme.

Vi producere alt lige fra garderobe og reol til snedkerkøkken, så vi er sikker på vi kan finde den rette snedkerløsning til dig.

  • ^Skræddersyet til kundens hjem
  • ^Sparring, rådgivning og vejledning
  • ^Alt er på mål

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

15 + 4 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket