Projekt Vestbyen Aalborg

Et skræddersyet boligprojekt fyldt med snedkerløsninger, som giver boligen et elegant og stilrent design.
Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

Aalborg op510DSC 0955 Snedkerløsninger til hele hjemmet

SnedkerkøkkenDesign + funktion

Dette lyse snedkerkøkken er et smukt og praktisk valg for dem, der ønsker et køkken med et unikt udtryk. Bordpladen er en fantastisk smuk taj mahal bordplade, som tydeligt har et flot naturligt mønster, der giver køkkenet et eksotisk præg. Skabene og skufferne er lavet af kvalitetsmaterialer og er udført med stor præcision af vores erfarne snedkere. Det skaber en holdbar og funktionel opbevaringsløsning til køkkenudstyr, køkkengrej og madvarer.

Aalborg Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

BadmøbelStilrent + elegant

Med de store fingertappedeskuffer får du masser af plads til at opbevare dine badeprodukter og håndklæder, og den elegante hvide vask og bordplade skaber en flot helhed i badeværelset.

Dette badmøbel er lavet med stor omhu og vil blive et smukt blikfang i ethvert hjem, samtidig med det gør det badeværelset mere funktionelt og stilfuldt.

Aalborg Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
Aalborg op510DSC 0911 Snedkerløsninger til hele hjemmet
Aalborg op510DSC 0856 Snedkerløsninger til hele hjemmet

OpbevaringsløsningerSystem + orden

Vi hos By Oak mener, at det er vigtigt at skabe en sammenhængende stil i hele hjemmet, og vores nyeste indsats i egetræ er det perfekte valg til at opnå netop dette. Med vores elegante bænk og rustikke fingertappede skuffer tilbyder vi en unik løsning til både stue og soveværelse, der tilføjer både funktionalitet og stil.

Derudover har vi også skabt en smart løsning til bryggerset, hvor vores indsats til tørretumbler og vaskemaskine gør det nemt at holde tingene organiseret og stilfulde. Og selv det mindste hjørne i hjemmet kan få en funktionel og smuk opbevaringsplads med vores lille, men elegante opbevaringsløsning.

Aalborg Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner