Projekt - Løkken

Et skræddersyet boligprojekt fyldt med snedkerløsninger, som giver boligen et elegant og stilrent design.
Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

snedkerløsninger DSC 0442 1 Snedkerløsninger til hele hjemmet

SnedkerkøkkenDesign + funktion

Dette lyse snedkerkøkken er et smukt og praktisk valg for dem, der ønsker et køkken med et unikt udtryk. Bordpladen er lavet i massivt træ, hvor træ årene tydeligt kan ses ned langs siden af køkken øen som en “vandfaldseffekt”.

Den sorte vask og massive lyse bordplade giver køkkenet et eksklusivt udtryk, og pyntepladen på opvaskemaskinen skjuler den og gør den til et blikfang i sig selv.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

BadmøbelSystem + orden

Med en stor fingertappedeskuffe får du masser af plads til at opbevare dine badeprodukter og håndklæder, og den elegante sorte vask skaber en smuk kontrast til det lyse træ.

Dette badmøbel er lavet med stor omhu og vil blive et smukt blikfang i ethvert hjem, samtidig med det gør det badeværelset mere funktionelt og stilfuldt.

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger DSC 0409 1 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner