Projekt - Kongens Lyngby

I en pragtvilla i Kongens Lyngby har vi fået lov at levere flere forskellige skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i boligens arkitekttegnede rum. Hos By Oak er vi vilde med gennemførte løsninger som dem, der er valgt i denne fantastiske villa. Noget der passer perfekt sammen med snedkerløsninger, der er fremstillet i linje med villaens røde tråd.

snedkerløsninger thumbDSC 7835 Snedkerløsninger til hele hjemmet

KøkkenDesign + funktion

I køkkenet har vi sammen med kunden designet en løsning, der får køkkenet til at skille sig ud og samtidig binder rummet sammen med de øvrige snedkerløsninger i huset. Vi har derfor snedkereret denne flotte kogeø i egetræ. Ligesom husets øvrige snedkerløsninger, er skufferne lavet med fingertappede samlinger. Skabslågerne er skåret af ét stykke, så træets flotte årer går igennem over facaden på begge låger.

 

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerkøkken i eg, med sort bordplade og fingertappede skuffer
snedkerkøkken ø med mørk bordplade, fingertappede skuffer og by oak logo
snedkerkøkken med spisebord, køkkenø og håndvask

GarderobeStilrent + Rummelighed

I husets entre havde arkitekten tegnet denne lille niche ind, hvor en standardløsning ville have efterladt et uudnyttet tomrum. Vores specialdesignede snedkerløsning udnytter hver en centimeter i det lille rum. Højskabet giver plads til opbevaring af varme vinterklæder, mens de fingertappede samlede skuffer giver plads huer, vanter, og hvad man ellers måtte have af mindre beklædningsdele.

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 7696 Snedkerløsninger til hele hjemmet
Garderobe i eg med bænk og højskab
Få mere plads og stil med garderobe i eg
Garderobe i eg med hylder og bøjlestang
snedkerløsninger thumbDSC 8007 2 Snedkerløsninger til hele hjemmet

JagtrumDiskret + Rene linjer

En af vores største udfordringer til dato, var at få lov til at lave dette helt unikke våbenrum i massiv egetræ. Opgaven var en fed udfordring for os, da den inkluderede et væld af unikke løsninger, som kunden selv havde designet. Det stillede store krav til vores kreativitet og gjorde opgaven til noget, vi vil kigge tilbage på med stolthed i mange år fremover.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet
Garderobe i eg med bænk og højskab
Få mere plads og stil med garderobe i eg
Garderobe i eg med hylder og bøjlestang

Snedkerløsninger på mål

Købsprocessen

Er du på udkig efter en købsproces, der er både let at forstå og behagelig at gennemgå? Du har fundet det rigtige sted. Hos By Oak stræber vi efter at gøre din oplevelse så ubesværet og tilfredsstillende som muligt, fra første skridt til det sidste. Med vores specialiserede produktion i Nordjylland sikrer vi, at dine visioner bliver til virkelighed, uden at du skal gå på kompromis.

snedkerløsninger My project Snedkerløsninger til hele hjemmet

Tilfredshed

Vi indleder med et uforpligtende tilbud for at give dig fuld klarhed over, hvad du kan forvente. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller uventede overraskelser, kun fuldstændig tilfredshed fra start til slut.

0

Tilpasning

Vi lytter til dine behov og skaber specialløsninger, der gør dit hjem unikt.

Z

Kvalitet

Med egen produktion i Nordjylland garanterer vi håndværk og materialer af højeste standard.

Samarbejdspartner