Projekt - Kongens Lyngby

I en pragtvilla i Kongens Lyngby har vi fået lov at levere flere forskellige skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i boligens arkitekttegnede rum. Hos By Oak er vi vilde med gennemførte løsninger som dem, der er valgt i denne fantastiske villa. Noget der passer perfekt sammen med snedkerløsninger, der er fremstillet i linje med villaens røde tråd.

snedkerløsninger thumbDSC 7835 Snedkerløsninger til hele hjemmet

KøkkenDesign + funktion

I køkkenet har vi sammen med kunden designet en løsning, der får køkkenet til at skille sig ud og samtidig binder rummet sammen med de øvrige snedkerløsninger i huset. Vi har derfor snedkereret denne flotte kogeø i egetræ. Ligesom husets øvrige snedkerløsninger, er skufferne lavet med fingertappede samlinger. Skabslågerne er skåret af ét stykke, så træets flotte årer går igennem over facaden på begge låger.

 

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

GarderobeStilrent + Rummelighed

I husets entre havde arkitekten tegnet denne lille niche ind, hvor en standardløsning ville have efterladt et uudnyttet tomrum. Vores specialdesignede snedkerløsning udnytter hver en centimeter i det lille rum. Højskabet giver plads til opbevaring af varme vinterklæder, mens de fingertappede samlede skuffer giver plads huer, vanter, og hvad man ellers måtte have af mindre beklædningsdele.

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 7696 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 8007 2 Snedkerløsninger til hele hjemmet

JagtrumDiskret + Rene linjer

En af vores største udfordringer til dato, var at få lov til at lave dette helt unikke våbenrum i massiv egetræ. Opgaven var en fed udfordring for os, da den inkluderede et væld af unikke løsninger, som kunden selv havde designet. Det stillede store krav til vores kreativitet og gjorde opgaven til noget, vi vil kigge tilbage på med stolthed i mange år fremover.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner