Projekt - Herning

Et skræddersyet boligprojekt, som giver boligen et elegant og stilrent design.
Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

snedkerløsninger DSC4034 1 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Snedker døreDesign + funktion

Fantastisk flotte snedker døre, er noget som holder og giver et nyt pust til hjemmet. Disse døre har et flot træmønster, for at give liv til hele rummet.

Med snedker døre fra By Oak vil du har en løsning som kan skræddersyes til præcis dit hjem, som holder og som står skarpt i hvert et rum. Alle døre og karme laves på special mål, men vi levere også alt fra m7 til m9.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

BadmøbelStilrent + Elegant

Det lidt mindre rum i hjemmet er ofte badeværelset. Her har man ofte brug for ekstra plads til det hele, men det er også hyppigt dette rum hvor der er mindst plads. Derfor synes vi at denne løsning er helt perfekt, hvor der bliver skabt varme med det stilrene og elegante design. Egetræets farve og mønster bliver fremhævet flot i det meget lyse rum, hvor der er tilføjet 2 hylder, som giver mulighed for ekstra opbevaring og udsmykning.

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger DSC 0813 1 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger DSC4133 1 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Bænk og bordDiskret + Rene linjer

For at skabe en rød tråd igennem hele hjemmet, lavede vi et flot plankebord, en mindre entre til sko opbevaring og to hyggelige og pæne bænke til både stue og soveværelse. Disse snedkerløsninger har skabt områder i boligen som førhen ikke ville blive brugt, og derigennem tilføjet noget helt unikt til hjemmets design og rummlighed.

Hos By Oak tror vi på at det altid er muligt at finde en snedkerløsning som passer ind til hjemmet, både store som små.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner