Projekt - Gl. Skagen

Et skræddersyet boligprojekt fyldt med snedkerløsninger, som giver boligen et elegant og stilrent design.
Snedkerløsninger fra By Oak tager højde for både design og funktion.

snedkerløsninger thumbDSC 0353 Snedkerløsninger til hele hjemmet

SnedkerkøkkenDesign + funktion

Et flot, stilrent og elegant snedkerkøkken, som har både design og funktion i højsædet. Køkkenøen danner en god balance mellem køkken og stuen, og derved, skaber en ro og sammenfletning af hele rummet. Den store smukke vask, sætter også sit præg på dette snedkerkøkken, hvor bordpladen er detsignet til at flugte med kanten af håndvasken.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

GarderobeSystem + orden

Entrén er ofte et rum hvor det er svært at finde plads, hvis man ikke har en god opbevaringsløsning. Denne flotte entréløsning, har plads til det hele.

Vores rustikke fingertappede skuffer i eg, skaber et flot sammenspil med det elegante udvendige design. Med en snedkerentré som denne, vil der være plads til sko, jakker og meget mere.

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 0325 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 0297 Snedkerløsninger til hele hjemmet

OpbevaringDiskret + Rene linjer

Hvis der er behov for ekstra opbevaring, men det stadig skal spille ind til resten af husets design, er en mindre opbevaringsløsning helt perfekt. Dette møbel holder det pæne hvide design udvendig, med rustikke fingertappede skuffer indvendigt.

Hos By Oak tror vi på at det altid er muligt at finde en snedkerløsning som passer ind til hjemmet, både store som små.

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

SoveværelseRummligt + Funktionelt

Det er altid dejligt med god plads, specielt i soveværelset. Med denne løsning bliver det overordnet design holdt ved lige, samtidig med at der bliver plads til opbevaring.

Møblet giver masser plads med fingertappedeskuffer og bøjlestang til hele garderobe.

 

snedkerløsninger Frame3 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 0287 Snedkerløsninger til hele hjemmet
snedkerløsninger thumbDSC 0333 Snedkerløsninger til hele hjemmet

BadmøblerStilrent + Rene linjer

Til badeværelserne er der lavet to elegante men diskrete møbler. Her er funktion i højfokus hvor det handler om at skabe plads, i et rum som ofte har et meget begrænset areal. Vores lækre og naturelige fingertappede skuffer, er i den højeste kvalietet, og giver rummelighed til både tandbørsten, håndklæder, mm.

 

 

snedkerløsninger Frame22 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Find dit næste badeværelsesmøbel

Vi skaber specialdesignede badeværelsesmøbler, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi er dedikerede til at skabe løsninger, der komplimenterer resten af dit hjem med gennemført design og funktionalitet. Vores mål er at skabe badeværelsesmøbler, der er mere end bare praktiske - vi vil gerne skabe en følelse af ro og afslapning.

Samarbejdspartner