Snedkerkøkken – Fra Drøm til virkelighed

af | jan 7, 2023 | Snedkerkøkken

Et drømme-køkken bliver til virkelighed takket være By Oak

Jeg havde længe drømt om at få lavet et nyt køkken i mit hus, men jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle vælge. Jeg havde set mange billeder på internettet, men ingen af dem passede helt til min stil og mine behov.

En dag kom jeg tilfældigvis forbi By Oak, et snedkerfirma i Aalborg, og jeg blev straks interesseret. Blev grundlagt af Casper Møller og Alexander Jørgensen, der har mange års erfaring inden for faget, og jeg kunne se, at de lavede kvalitets snedkerkøkkener med stor omhu og fokus på detaljen.

Jeg kontaktede By Oak og fik et uforpligtende tilbud på et snedkerkøkken. Prisen var lidt højere end for et standard køkken, men jeg vidste, at jeg ville få noget unikt og skræddersyet til mine behov. Jeg accepterede tilbuddet, og så begyndte planlægningen.

Snedkerene hos By Oak tog sig god tid til at lytte til mine ønsker og kom med mange gode forslag til, hvordan jeg kunne få det snedkerkøkken, jeg drømte om. Vi tegnede et skitsetegning af projektet, og jeg kunne se, at det ville blive et kunstværk. Alt fra valg af skuffer og låger til farvevalg blev nøje overvejet, så jeg fik et snedkerkøkken, der passede perfekt til min stil og mine behov.

drøm opDSC 7835 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Se også: Kongens Lyngby

I snedkerkøkkenet har vi sammen med kunden designet en løsning, der får køkkenet til at skille sig ud og samtidig binder rummet sammen med de øvrige snedkerløsninger i huset. Vi har derfor snedkereret denne flotte kogeø i egetræ. Ligesom husets øvrige snedkerløsninger, er skufferne lavet med fingertappede samlinger. Skabslågerne er skåret af ét stykke, så træets flotte årer går igennem over facaden på begge låger.

Læs om: Kongens Lyngby

Da alt var planlagt, blev snedkerkøkkenet lavet i snedkerværkstedet i Aalborg. Jeg blev holdt opdateret med billeder og fremskridt på projektet, og jeg kunne se, at der blev brugt kun de bedste materialer. Jeg var meget spændt på at se det færdige resultat.

Endelig var dagen kommet, hvor køkkenet skulle sættes op. Det var en stor dag for mig, og jeg kunne ikke vente med at invitere venner og familie over for at vise det frem. snedkerkøkkenet blev sat op af montører, der var meget dygtige og professionelle.

Da alt var sat op, fik jeg en grundig gennemgang af, hvordan jeg skulle vedligeholde køkkenet, så det holder i mange år fremover. Køkkenet og oplevelsen gav mig en god mavefornemmelse af at jeg havde investeret i noget som vil holde i rigtig mange år, og stadig give præcis det samme indtryk hver gang.

Nysgerrig om vores købsprocess?

Du har taget kontakt til By Oak fordi du har til tanken om at få udviklet et nyt boligprojekt eller sidder inde med en idé som du gerne vil have gjort til virkelighed.

Her vil vi sammen finde frem til hvordan dit næste projekt kan blive som du går og drømmer om, men samtidig også få den kvalitet som vi hos By Oak er så stolte af.

Læs hele vores købsprocess her

drøm Skaermbillede 2022 10 31 122245 Snedkerløsninger til hele hjemmet

Jeg var meget tilfreds med det færdige resultat. Køkkenet var præcis, som jeg havde drømt om, og jeg kunne se, at det var lavet med stor omhu og fokus på detaljen. Jeg kunne ikke vente med at vise det frem til venner og familie, og jeg fik mange positive kommentarer.

Jeg vil varmt anbefale By Oak til alle, der ønsker et snedkerkøkken eller andre flotte snedkerløsninger. Firmaet har mange års erfaring og ved, hvad der skal til for at levere kvalitetsmøbler, der holder i mange år fremover. Kontakt dem gerne for at få et uforpligtende tilbud.

Kan du se dig selv i denne situation og går du og drømmer om at få lavet et skræddersyet snedkerkøkken? Så tag fat i os på mail, telefon eller igennem kontaktformularen her på siden, så sørger vi for du også får en fantastisk oplevelse.