Mariagerstammen – historie i hjemmet

07/01/2023

I toppen af den lille by Mariager, nær Hobro, stod der i ca. 300 år et enormt egetræ bag byens rådhus. Med sine utrolige hvælvinger, leder synet af den gamle stamme tankerne i retning af noget næsten eventyrligt, og man fornemmer straks, at der ikke er tale om et hvilket som helst egetræ. Det var egentlig ikke meningen, at træet skulle have været fældet, men i 2014 blev træet under mystiske omstændigheder ødelagt. Træet måtte senere fældes, da man vurderede at træet med tiden kunne vælte af sig selv på grund af sin enorme vægt.

mariagerstammen Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

By Oak havde en idé om at give træet nyt liv ved at omdanne det til møbler. De brugte denne mulighed til at vise deres kreativitet og dygtighed, og det resulterede i smukke og holdbare produkter lavet af det gamle træ.

Vi har været så utroligt heldige at få fingrene i hele dette unikke egetræ, og vi kan derfor snedkerere en helt unik serie af spise- og sofaborde, der er ulig noget andet bord, du nogensinde kommer til at se. Den tolv tons tunge stamme har lagt til tørre i to år, før det blev savet op og fragtet til vores værksted, hvor det nu er klar til at blive bearbejdet. Der er træ til at lave præcist 28 unikke borde, som alle bliver nummereret.

mariagerstammen M Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

Stammerne er savet op, så vi kan lave borde af både 3 og 4 meters længde, samt enkelte kortere borde – for eksempel sofaborde. Af respekt for træets unikke karakter, har vi besluttet ikke at tilbyde andre snedkerløsninger i dette træ.

mariagerstammen 20200513 072249 Skræddersyet snedkerløsninger til hele hjemmet

Læs mere

Snedker Blogs

Snedker Projekter

Samarbejdspartner

Snedkerløsninger på specialbestilling

Hvis du søger en professionel snedker, der kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, er By Oak et godt valg. Vi fremstiller snedkerløsninger i træ efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere vores snedkerløsninger i dit hjem.

Derudover tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede snedkerløsninger. På den måde kan vores erfarne snedkere hjælpe dig med at skabe de helt rette snedkerløsninger til din bolig. Vi producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken, så vi er sikre på, at vi kan finde den rette løsning til dine behov.

Der er tre gode grunde til at vælge By Oak som dit snedkerfirma:

  • ^Fremstiller snedkerløsninger efter specifikke mål.
  • ^Producerer alt lige fra garderobe til snedkerkøkken.
  • ^Tilbyder sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design.

Brug for en pris?

Ønsker du et tilbud eller pris på din løsning?

Kontakt By Oak i dag for at komme godt igang!

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

kontakt@byoak.dk

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Kontakt By Oak – Få et uforpligtende tilbud

Hvis du går med drømme om nye snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores team af erfarne snedkere har mange års erfaring, og vi stræber altid efter at levere snedkerløsninger, der passer perfekt til vores kunders individuelle stil og præferencer. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

2 + 14 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

kontakt@byoak.dk

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag – Fredag: kl. 9 – 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket