Projekt - Kongens Lyngby

I en pragtvilla i Kongens Lyngby har vi fået lov at levere flere forskellige skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i boligens arkitekttegnede rum. Hos By Oak er vi vilde med gennemførte løsninger som dem, der er valgt i denne fantastiske villa. Noget der passer perfekt sammen med snedkerløsninger, der er fremstillet i linje med villaens røde tråd.

KøkkenDesign + funktion

I køkkenet har vi sammen med kunden designet en løsning, der får køkkenet til at skille sig ud og samtidig binder rummet sammen med de øvrige snedkerløsninger i huset. Vi har derfor snedkereret denne flotte kogeø i egetræ. Ligesom husets øvrige snedkerløsninger, er skufferne lavet med fingertappede samlinger. Skabslågerne er skåret af ét stykke, så træets flotte årer går igennem over facaden på begge låger.

 

GarderobeStilrent + Rummelighed

I husets entre havde arkitekten tegnet denne lille niche ind, hvor en standardløsning ville have efterladt et uudnyttet tomrum. Vores specialdesignede snedkerløsning udnytter hver en centimeter i det lille rum. Højskabet giver plads til opbevaring af varme vinterklæder, mens de fingertappede samlede skuffer giver plads huer, vanter, og hvad man ellers måtte have af mindre beklædningsdele.

JagtrumDiskret + Rene linjer

En af vores største udfordringer til dato, var at få lov til at lave dette helt unikke våbenrum i massiv egetræ. Opgaven var en fed udfordring for os, da den inkluderede et væld af unikke løsninger, som kunden selv havde designet. Det stillede store krav til vores kreativitet og gjorde opgaven til noget, vi vil kigge tilbage på med stolthed i mange år fremover.

Se flere af vores snedkerløsninger

Klik på billedet for at se mere

Garderober & entréer

Er du på udkig efter mere opbevaringsplads til hjemmet kan en specialdesignet garderobe være en god løsning. Det kan være, at entreen trænger til et større skab med enten integrerede skuffer eller siddeplads. Det kan også være, at klædeskabet trænger til en mere funktionel opgradering eller udvidelse.

Få inspiration til dit nye køkken

Vi tilbyder også specialdesignede køkkener, hvor du har mulighed for at skabe dit helt eget rum og unikke køkken. Vi er specialister i at skabe løsninger, der komplimenterer resten af hjemmet med gennemførte løsninger. Samtidig arbejder vi ud fra en tanke om at gøre køkkenet til et samlingspunkt med hjertevarme.

Find din næste Reol

Er du derimod på jagt efter specialdesignede opbevaringsløsninger, fremstiller vi hos By Oak også skræddersyede reoler. Med reoler fra By Oak opnår du ro og rene linjer i indretningen med et tidløst design. Vi tilpasser reoler til alle former for opbevaring og rum, som blandt andet vinreoler, integrerede TV-løsninger, vægreoler eller mindre løsninger til småopbevaring.

Snedkerløsninger på specialbestilling

Produkterne fremstilles af By Oak i Aalborg efter specifikke mål, der matcher dine behov og drømme for indretningen. Derfor er hverken skråvægge, fritliggende bjælker, skæve vægge eller andet en hindring for at inkorporere træmøbler i din indretning. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser for opbevaringsmuligheder, stil og design.

Hos By Oak tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i forbindelse med design af de skræddersyede træmøbler. På den måde har vores erfarne snedkere bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig i realiseringen af dine boligdrømme.

Vi producere alt lige fra garderobe og reol til snedkerkøkken, så vi er sikker på vi kan finde den rette snedkerløsning til dig.

  • ^Skræddersyet til kundens hjem
  • ^Sparring, rådgivning og vejledning
  • ^Alt er på mål

Kontakt By Oak - Få et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om nye design- eller opbevaringsløsninger til din bolig, så kontakt By Oak for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vores mål er at blive den foretrukne snedker i Aalborg, når det kommer til snedkerløsninger i høj kvalitet og unikt design.

 

10 + 11 =

Kontakt Info

Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst

[email protected]

TLF: +4581722400

CVR: 39357291

Åbningstider

Kun efter henvendelse

Mandag - Fredag: kl. 9 - 17

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket