Snedkerløsninger

RÅT. PERSONLIGT. UNIKT

I en pragtvilla i Kongens Lyngby har vi fået lov at levere flere forskellige skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i boligens arkitekttegnede rum. Hos By Oak er vi vilde med gennemførte løsninger som dem, der er valgt i denne fantastiske villa. Noget der passer perfekt sammen med snedkerløsninger, der er fremstillet i linje med villaens røde tråd.
I køkkenet har vi sammen med kunden designet en løsning, der får køkkenet til at skille sig ud og samtidig binder rummet sammen med de øvrige snedkerløsninger i huset. Vi har derfor snedkereret denne flotte kogeø i egetræ. Ligesom husets øvrige snedkerløsninger, er skufferne lavet med fingertappede samlinger. Skabslågerne er skåret af ét stykke, så træets flotte årer går igennem over facaden på begge låger.

I husets entre havde arkitekten tegnet denne lille niche ind, hvor en standardløsning ville have efterladt et uudnyttet tomrum. Vores specialdesignede snedkerløsning udnytter hver en centimeter i det lille rum. Højskabet giver plads til opbevaring af varme vinterklæder, mens de fingertappede samlede skuffer giver plads huer, vanter, og hvad man ellers måtte have af mindre beklædningsdele.

En af vores største udfordringer til dato, var at få lov til at lave dette helt unikke våbenrum i massiv egetræ. Opgaven var en fed udfordring for os, da den inkluderede et væld af unikke løsninger, som kunden selv havde designet. Det stillede store krav til vores kreativitet og gjorde opgaven til noget, vi vil kigge tilbage på med stolthed i mange år fremover.